Еволюция
в традиционните месарски магазини

В Котлет уютът се среща с градския начин на живот и ви предлага едно по-различно място, където да решите дилемите какво да сготвите вкъщи. 

За нас

В Котлет се продава високо качествено българско месо от наши свинеферми, прясно транжирано и ежедневно доставяно, на добри цени, в уютна и приятна обстановка.

Нашите отлично осведомени и компетентни служители ще ви обслужат с приятелство, отзивчивост и лично отношение.

За едно различно изживяване ви обещаваме три неща: качество, добро обслужване и апетитни кулинарни специалитети, приготвени по ваш избор – в нашата, или във вашата кухня.

Нашето място

Котлет е модерна градска месарница, предлагаща освен голямо разнообразие прясно сурово месо, още богато меню от месни ястия.

Студената ни витрина със сурово месо е с внушителни размери и предлага от най-стандартните разфасовки до уникални и единствени по рода си разрези. Имаме перфектно оборудвана кухня, където приготвяме всяко апетитно ястие. Всеки ден предлагаме различно меню от сготвена храна, а нашите клиенти могат да хапнат на място при нас или да си вземат за офиса или вкъщи. Концепцията ни за шоу кухня е основана на доверието, което градим с нашите клиенти.