Продукти

рецепти

Винегрет дресинги за здравословни свежи салати

Лимонов винегрет

Ще са ви нужни лимонов сок, зехтин, орехи или кедрови ядки

Пасирате до придобиване на бял цвят зехтина с лимоновия сок, след това добавяте смлените ядки. Препоръчваме ви да добавите магданоз или копър, за още повече свежест

Медено-балсамов винегрет

За него ще ви е нужен тъмен балсамов оцет, зехтин и пчелен мед. Пропорцията зависи от вашия вкус, но за най-възприемчив вкус предлагаме 1:2 в полза на зехтина. Пасирайте с пасатор или на ръка с тел. За любителите на по-екзотичните комбинации предлагаме да добавите сушени плодове.

Преди консумация разклатете сместа, тъй като медът пада на дъното.