Продукти

рецепти

0901

Свински ребра Texas

Нарежете на ситно лука. Добавете към него солта, черния и червени пипер, лютия пипер, сос барбекю, малко захар и стрития на паста чесън. С помощта на блендер смесете всички съставки. След това потопете ребрата в сместа и оставете да престои максимално дълго в хладилник. Така месото ще поеме всички вкусове и аромати на маринатата. 
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, за около половин час (в зависимост от количеството ребра, които слагате, може да се наложи да печете по-дълго).
За още повече аромат, варете на котлон същата марината и след като извадите ребрата от фурната, с помощта на четка ги глазирайте - така те ще станат още по-сочни.


  • свински ребра за скара
  • лук
  • чесън, стрит на паста
  • сос барбекю
  • черен пипер
  • червен пипер
  • лют червен пипер
  • сол
  • захар