Продукти

рецепти

1203

Свински Т бон стек с червен лук и ябълки

Нарежете лука на парчета и го запържете в предварително нагорещена мазнина, овкусете с черен пипер и сол. Настържете ябълката и я добавете към лука, залейте с червено вино.Докато къкри, овкусете месото с черен пипер и сол и оваляйте стековете в брашно. 
Запечатайте до получаване на златист цвят от двете страни. 
Наредете пържолите в тава за печене, сложете от лука с ябълката върху всяка пържола. Залейте ги със зеленчуков бульон - да покрие половината тава.
Печете за около 20 минути на 180 градуса.
Вижте видеото

  • Свински Т бон
  • червен лук
  • зелена ябълка
  • червено вино
  • брашно
  • черен пипер
  • сол
  • зеленчуков бульон