Продукти

рецепти

0810

Свински карета със зелен фасул и сос от стриди

Нарежете свинското на лентички/флейки/. Овкусете го със сол, пипер и чесън. Разбъркайте добре и сложете в нагорещена мазнина на котлона. Нарежете чушките на лентички и успоредно запържете в друг тиган. Добавете към чушките и предварително задушения зелен фасул. Разбъркайте добре и оставете за няколко минутки. Смесете в дълбок съд месото със зеленчуците, добавете соевия сос и соса от стриди, разбъркайте добре и поръсете със сусам. 

Видео на рецептата вижте тук
  • Свинско контрафиле
  • зелени и червени чушки
  • зелен фасул
  • соев сос
  • сос от стриди
  • чесън
  • черен пипер
  • сол
  • сусам