Продукти

21 03

Пилешки късчета с фъстъчено масло по рецепта на Антъни Бурдейн

Ние ви предлагаме опростен вариант на рецептата на страхотния Антъни Бурдейн, а резултатът е едно страхотно и атрактивно ястие.
Блендирайте всички съставки заедно. Нарежете месото на късчета и ги залейте с маринатата. Оставете колкото се може по-дълго време месото в соса, за да попие добре всички аромати и вкусове и да стане по-сочно. 
Печете месото, заедно с маринатата във фурна на 200°С за 15 мин. Сервирайте с печения сос. Ястието върви много добре с чист бял ориз. 

Оригиналната рецепта за пилешки шишчета на грил със сос от фъстъчено масло и кокосово мляко може да видите тук

  • пилешко филе
  • соев сос
  • рибен сос / сос стриди
  • лук
  • чесън
  • лимон
  • кокосово мляко
  • фъстъчено масло
  • кориандър
  • къри
  • кафява захар
  • олио