Продукти

2803

Глазирана домашна наденица /Жак Пепен/

Една наистина бърза идея за страхотно ястие, което може да се хапва както като основно, така и като „мезе“ към любимо питие на весело събитие. 
Рецептата заимстваме от Fast food my way, Jacques Pepin.

Рецептата е изпълнима с всякакъв вид наденици, ние ви предлагаме класическа домашна свинска наденица с пресни билки. 
В купа смесете сока от нар, кетчупа и табаското и разбъркайте добре. 
Ако поднасяте като предястие, нарежете на колелца наденицата. 
Ако ще ви бъде основно, надупчете червото с помощта на нож или шишче, за да може месото да попие добре глазурата.
За плътен вкус и аромат, сложете надениците в тава за печене и залейте добре със соса.
Печете на 200 С за около час, докато се сгъсти соса, около час

  • свинска наденица
  • сок от нар
  • кетчуп
  • табаско